Kutatók a neten blogtalálkozó
2010. szeptember 24. írta: Kóczy László

Kutatók a neten blogtalálkozó

Ma este, a Kutatók Éjszakája keretein belül kerül sor a Kutatók a neten - első tudósblog-találkozóra. A találkozóról természetesen mi sem maradhatunk ki. A Millenáris B csarnokában (Jövő Háza; cím: 1024 Budapest, Fény utca 20-22.) 22:05-kor tartok egy bemutatkozást. Így aki többet szeretne tudni a blog céljáról, terveiről, azt - a szervezők nevéven is - szeretettel várom.

A találkozót egyébként a Nanopaprika szervezi és a program szerint 13 blog bemutatkozására lehet számítani. A Klubrádió Többet ésszel c. műsorában hallhattunk egy kis kedvcsinálót (a 2. rész kb kétharmadánál). Aki mégsem tudna eljönni, az se búsuljon, az esemény a HR Café segítségével online is követhető lesz.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://koczy.blog.hu/api/trackback/id/tr222320025

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása