Fikusz
2010. november 09. írta: Kóczy László

Fikusz

Pénteken lesz a Fikusz - Fiatal Kutatók Szimpóziuma/Symposium for Young Researchers az Óbudai Egyetem Tavaszmező utcai campusán. Az angol nyelvű konferencia célja, hogy lehetőséget adjon fiatal kutatóknak: doktoranduszoknak, fiatal doktoroknak a nemzetközi bemutatkozásra. A program rendkívül gazdag és színes, az előadások témája a játékelmélettől a marketingig terjed. Külön kiemelem a két neves meghívott kutató előadását.

Reggel 10-kor kezdődik Kőszegi Botond, a University of California, Berkeley docensének "Regular Prices and Sales" című előadása. Délután 5 körül pedig Koren Miklós harvardi PhD, a Magyar Közgazdaságtudományi Egyesület elnöke beszél és arra a kérdésre keres választ, hogy "Why did global trade collapse?", azaz miért omlott össze a globális kereskedelem. A teljes program megtekinthető a konferencia weboldalán. A részvétel regisztrációhoz kötött, de ez  elsősorban az étkezéseket illeti, az előadások nyilvánosak, minden érdeklődőt szeretettel várunk!

A bejegyzés trackback címe:

https://koczy.blog.hu/api/trackback/id/tr372437390

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása