Tizenegyest!
2011. január 05. írta: Kóczy László

Tizenegyest!

Egy hosszabb karácsonyi szünet után jelentkezem ismét. No nem, mintha nem lenne miről írni, de mielőtt nekivágnánk az újévnek érdemes egy kis számvetést készíteni az elmúltról.

A blog 2010 áprilisában indult és az elmúlt, kicsit több, mint 8 hónap alatt bő 60 bejegyzést írtam ezek több, mint felét szeptember óta. Azt hiszem látogatottsági statisztikákról nem nagyon szokás beszélni, hiszen nyilván nincs egy magyar nyelvű, alapvetően tudományos profilú blognak népes tábora, de az indulás óta mért 15000 oldalletöltés messze felülmúlja várakozásaimat. Nehéz megmondani, hogy kik a látogatók, de a 125 fős Facebook csoport nagyon heterogén - ez nagy öröm, persze nagy feladat is, hiszen nehéz egy ilyen csoport minden tagját boldoggá tenni. Van, akit a játékelmélet érdekel, de van, aki több közéleti poszt megírására bátorít. Mindkettőt szeretnék írni: nem hiszem, hogy kellő gyakorisággal tudnék pusztán elméleti cikkekkel jelentkezni, közéleti kérdésekről pedig nagyon nehéz objektív módon írni. Úgy érzem sikerült elfogulatlanul írnom, mikor mindkét oldalról kapok kritikákat, de persze ennél még jobb, mikor egy erősen vitatott témában készült cikket jobb- és baloldali, liberális és konzervatív szavazók egyaránt lájkolnak!

Így az év elején újévi fogadalmakat szokás tenni. Nagy tervem, hogy angol nyelvű blogomat is kicsit felpörgetem, azaz egyes témákról inkább (csak) angolul írok. Kérem az olvasókat, hogy azt is kövessék figyelemmel, de azért valószínűleg többnyire itt jelentkezem majd. Már előre látom, hogy lesz szó tandíjról, metróról, folyóiratokról. Írok majd a hazai és nemzetközi tudományos közéletről, szakmai hálózati oldalakról, a kutató munkáját segítő szoftverekről és persze lesz sok játékelmélet is.

Ezzel kívánok boldog új évet, egy boldog (kétezer)tizenegyest és az új évben sok kellemes percet a blogon.

A bejegyzés trackback címe:

https://koczy.blog.hu/api/trackback/id/tr412561505

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása