Szülinap
2011. április 29. írta: Kóczy László

Szülinap

A nagy rohanásban észre sem vettem, hogy szülinapos volt a blog, tulajdonképpen már a múlt héten. Itt az idő mérleget készíteni.

1 év alatt közel 100 bejegyzést írtam. Szeptemberben voltam a legszorgalmasabb 17 bejegyzéssel. A blog látogatottsága mindig egy kényes adat, de szerintem az egy év alatt tapasztalt közel 25000 látogatás nem rossz adat, pláne, hogy például a Facebookon 173 (rendszeres??) olvasóm van. Elindult az angol nyelvű blog is, bár az egyelőre maradt erősen szakmai és a bejegyzések száma is jóval alacsonyabb, így ott egyelőre nem számolhatok be hasonló adatokról. Köszönöm a hozzászólásokat és a blogon kívüli elektronikus és személyes visszajelzéseket - egyelőre folytatom.

A bejegyzés trackback címe:

https://koczy.blog.hu/api/trackback/id/tr432865733

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása