Állás
2012. augusztus 01. írta: Kóczy László

Állás

Az MTA Lendület programja által támogatott MTA-KRTK Lendület kutatócsoportba keresünk mielőbbi kezdéssel doktorandusz, vagy posztdok kutatót, vagy kutatókat. 

A kutatócsoport témája az externáliák kooperatív játékokban, elsősorban olyan játékelmélettel, social choice-szal, IO-val, vagy más rokon területtel foglalkozó jelentkezőket várunk, akik be kívánnak kapcsolódni az ilyen jellegű kutatásokba. Ezzel együtt a kutatóknak lehetőségük lesz önálló kutatási elképzeléseik megvalósítására is. A megbízás nem jár semmiféle oktatási kötelezettséggel.

A megbízás először 2013 május végéig szól, ami kölcsönös elégedettség esetén 2 további évvel meghosszabbítható. Amennyiben a kutatócsoport elnyeri a Lendület program határozatlan idejű támogatását, lehetőségünk lesz határozatlan idejű szerződést is felajánlani. Fizetés a magyar fizetési skála felett, európai szintű források konferencia-látogatásra.

Jelentkezés motivációs levéllel, önéletrajzzal, publikációs jegyzékkel, 3 éves kutatási tervvel (1-3 oldal terjedelemben), 2 ajánló megjelölésével lehet a koczy@krtk.mta.hu címen. A fizetési-igény megjelölése opcionális. Jelentkezési határidő nincs, pályázni az álláslehetőségek betöltéséig lehet.

A pályázatok értékelésénél elsődleges szempont a kutatási, publikációs potenciál. Előnyt jelent, ha a kutatási terv kapcsolódik a csoport jelenlegi kutatásaihoz. Pályázni lehet kizárólag a 2013 májusig tartó időszakra, illetve részidős alkalmazásra is, de elsősorban olyan jelentkezőket várunk, akik akár hosszabb távon is elsősorban a
kutatócsoport részeként kívánnak működni.

A bejegyzés trackback címe:

https://koczy.blog.hu/api/trackback/id/tr194689767

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása