logo

HTML

logo

Kóczy játékelmélet blogja

Tudomány, gazdaság, játékelmélet

Friss topikok

  • MAXVAL bircaman közíró: Én úgy tudom - a ballib médiákból - hogy a nem szavazók NEM szavazót jelentenek, hiszen pl. az ide... (2018.09.19. 05:36) Ki, hol és hogyan tartózkodik?
  • henceg new era: Brilliáns kifejtés, valóban. (2018.07.13. 11:59) Focielmélet
  • Neruo: "Magyarország egy konzervatív, keresztény ország." Ez egy nem túl alátámasztott kijelentés, de ok... (2018.05.16. 12:12) Megnézni a választókat
  • s: @maxval bircaman szeredőci szürke proletár: Faszért hallgatod? (2018.04.05. 15:24) Taktikai szavazás és egyensúly
  • chrisred: @/ms: Visszakanyarodtunk nagyjából ahhoz a verzióhoz, amit az elején állítottam, csak egy kicsit m... (2017.10.05. 05:36) Brutális burjánzás a Bundestagban

Állás

2012.08.01. 02:03 Kóczy László

Az MTA Lendület programja által támogatott MTA-KRTK Lendület kutatócsoportba keresünk mielőbbi kezdéssel doktorandusz, vagy posztdok kutatót, vagy kutatókat. 

A kutatócsoport témája az externáliák kooperatív játékokban, elsősorban olyan játékelmélettel, social choice-szal, IO-val, vagy más rokon területtel foglalkozó jelentkezőket várunk, akik be kívánnak kapcsolódni az ilyen jellegű kutatásokba. Ezzel együtt a kutatóknak lehetőségük lesz önálló kutatási elképzeléseik megvalósítására is. A megbízás nem jár semmiféle oktatási kötelezettséggel.

A megbízás először 2013 május végéig szól, ami kölcsönös elégedettség esetén 2 további évvel meghosszabbítható. Amennyiben a kutatócsoport elnyeri a Lendület program határozatlan idejű támogatását, lehetőségünk lesz határozatlan idejű szerződést is felajánlani. Fizetés a magyar fizetési skála felett, európai szintű források konferencia-látogatásra.

Jelentkezés motivációs levéllel, önéletrajzzal, publikációs jegyzékkel, 3 éves kutatási tervvel (1-3 oldal terjedelemben), 2 ajánló megjelölésével lehet a koczy@krtk.mta.hu címen. A fizetési-igény megjelölése opcionális. Jelentkezési határidő nincs, pályázni az álláslehetőségek betöltéséig lehet.

A pályázatok értékelésénél elsődleges szempont a kutatási, publikációs potenciál. Előnyt jelent, ha a kutatási terv kapcsolódik a csoport jelenlegi kutatásaihoz. Pályázni lehet kizárólag a 2013 májusig tartó időszakra, illetve részidős alkalmazásra is, de elsősorban olyan jelentkezőket várunk, akik akár hosszabb távon is elsősorban a
kutatócsoport részeként kívánnak működni.

Szólj hozzá!

Címkék: játékelmélet álláspályázat társadalmi döntések elmélete

A bejegyzés trackback címe:

https://koczy.blog.hu/api/trackback/id/tr134689767

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.