RePEc top 25% (2013. június)
2013. július 03. írta: Kóczy László

RePEc top 25% (2013. június)

A nyári hónapokban megáll az élet, így a RePEc is sokkal kevesebb letöltést regisztrál, s a szerény forgalom mellett gyakran felborul a lista. Erre rátett még egy lapáttal, hogy a RePEc módosította a rangsorolás módszerét, így a jelenlegi lista csak részben összevethető a korábbiakkal. 

Két új mutató került bevezetésre: Vizsgálják, hogy mennyire heterogének a kapott hivatkozások és figyelembe veszik a kutató PhD hallgatóinak teljesítményét is (aki eddig nem tette, frissítse a RePEc Genealogy profilját!). Ennél drámaibb változást hozott, hogy megjelent Kőszegi Botond a listán, méghozzá rögtön a 2. helyen. Elemzés:

Az intézményeknél a sorrend nem változott, de Kőszegi Botondnak köszönhetően kicsit ellépett a CEU, ilyen alacsony pontszámmal (az alacsony jobb) utoljára másfél éve vezette a listát, akkor külföldi segítséggel.Erősödött még az MNB, Pécs, a Corvinus Matek Tanszék, az Óbudai Egyetem és zárkóznak fel a top 25% lista végén levők.

Egyéniben Kőszegi Botond belépése a meghatározó; szinte mindenkit lejjebb tolt egy hellyel, s szinte minden kutató pontszáma nőtt 1-gyel (hiszen KB mindenütt előttük van). Az élmezőnyben egyedül Fertő Imre tudta ez. Bár az ő pontszámuk nőtt, még így is szorosabb az élmezőny versenye. Bő 4 ponttal lemaradva jön Telegdy Álmos és Kondor Péter, akik ezen a héten holtversenyt értek el.Gintis előzte Kóczyt, bár a pontszámuk elég közel van. Javított Tasnádi, immár 18,, Gillmann, Benk Szilárd és Bakucs Zoltán, illetve a listán új belépő Habis Helga a 42. helyen, aki korábban a Játékelméleti Kutatócsoportnak is tagja volt, jelenleg Svédországban dolgozik. 

A bejegyzés trackback címe:

https://koczy.blog.hu/api/trackback/id/tr685390173

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása