Játékelméleti konferenciák 2014-ben
2014. január 31. írta: Kóczy László

Játékelméleti konferenciák 2014-ben

Idén az alábbi konferenciákon érdemes rajta tartanunk a szemünket: 12th SCW, Sotomayor 70, SING10, esetleg SAET, de lesz több, egyes részterületek számára izgalmas konferencia, illetve több érdekes nyári iskola is. 

Oligo 2014 - optimal firm behavior and game-theoretic modeling of competition. Róma, június 5-6. A tavalyi corvinusos workshop folytatása.
Határidő: Március 31.

15th ACM Conference on Economics and Computation, Stanford, Palo Alto, június 8-12. Nagyon rangos konferencia, nem kifejezetten játékelmélet, de sok érdekes hálózatos téma is felbukkan, nem véletlen, hogy a Google, vagy a Facebook is támogatja. 
Határidő: Február 11.

12th Meeting of the Society for Social Choice and Welfare, Boston, június 18-21. Minden alkalommal kiváló konferencia, kiváló előadókkal. A méret (több száz résztvevő) ellenére családias hangulat. (Közvetlenül utána
5th International Workshop on Computational Social Choice, CMU, Pittsburgh.)
Előny: Jó hangulat, sok kérdés, várhatóan a szokásosnál is erősebb amerikai részvétellel.
Hátrány: Utazás
Határidő: Március 1.

25th Jerusalem School in Economic Theory, Matching and Market Design, Jeruzsálem, június 23-július 2.
Az előadók-szervezők neve sokat ígér, de nyilván nem lesz olyan jó, mint a tavalyi nyári iskola, amit mi szerveztünk :-) Ez egy nyári iskola szintén, tehát más műfaj, jelentkezni is CV-vel, ajánlólevéllel kell.
Határidő: Április 27.

SING10 (10th Spain-Italy-Netherlands Meeting on Game Theory), Krakkó, július 7-9. A szokásos kellemes, jó hangulatú, erősen kooperatív konferencia. 
Előny: A sarkon lesz
Hátrány: A meghívott előadók színvonala erősen változékony, a szervezéstől kicsit félek. 
Határidő Február 15. (hosszabbítás várható)

Interdisciplinary Analysis of Voting Rules, Caen, július 8-12. Sajnos ütközik a SINGgel, ez a tavalyi nyári iskolánk idei folytatása, ezúttal szavazási, választási témában. Fantasztikus lehetőség, minden a témával foglalkozó doktorandusz számára. 
Határidő: Március 25.

IFORS2014 - Opkut világkonferencia, Barcelona, július 13-18. A EURO a maga 50-70 párhuzamos szekciójával csak az európai opkut konferencia, idén világkongresszus lesz. Bár a játékelméleti rész gondolom csak pár szekció lesz (valszeg önmagában nagyobb, mint mondjuk a SING), a többi egyszerűen befogadhatatlan.
Előny: Hatalmas választék
Hátrány: Drága
Határidő Február 10. (már hosszabbítottak) 

LOFT 11: Eleventh Conference on Logic and the Foundations of Game and Decision Theory, Bergen, július 27-30. Jétkelmélet-elmélet a hűvös északon.
Határidő: Március 1.

Sotomayor 70 - International Workshop on Game Theory and Economic Applications, Sao Paolo, július 25-31. Kivonul a nehéztüzérség: plenárist tart Aumann, Maskin, Nash, Roth, Sotomayor, minikurzust Roth, Moulin, Serrano, hogy csak szemezgessek. A Játékelméleti Társaság támogatásával - idén nincs kongresszus, hát ez van helyette.
Előny: Mindenki itt lesz, de fantasztikusnak ígérkezik a program akkor is, ha nem.
Hátrány: költség, idő
Határidő: Február 15.

14th SAET Conference, Tokyo, augusztus 19-21. Sajnos még sosem jutottam el SAET konferenciára, de akik tavaly voltak, nagyon dicsérték. 
Határidő: Meghívásos.

EEA-ESEM, Toulouse, augusztus 25-29. Az előadókról még nem tudni semmit, de a program nagyon vegyes szokott lenni. Nagy a konferencia, de valahogy olyan a szervezés, hogy egyik nap öt helyen is játékelmélet megy, a másikon meg sehol - legalább van idő dolgozni. 
Előny: Méret.
Hárány: Méret (és elég drága is szokott lenni)
Határidő: Február 15.

A bejegyzés trackback címe:

https://koczy.blog.hu/api/trackback/id/tr115791493

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása